De shoarma in dit recept is gemaakt van kip en heerlijk mals! Super lekker met een pitabroodje, ijsbergsla en knoflooksaus. 

Ingrediënten:
– 300 gram kipfilet
– 1 eetlepel bloem
– 1,5 eetlepel kruidenmix voor shoarma (bijvoorbeeld van verstegen)
– 1 (kleine) ui
– een halve paprika

Snijd de kipfilet in een aantal grote stukken. Zorg dat de stukken allemaal ongeveer even dik zijn. Meng 1 eetlepel bloem met 1 eetlepel kruidenmix en verspreid dit over een bordje. Haal vervolgens de stukken kip hier één voor één door zodat er een dun laagje op de kip zit. Laat de kip vervolgens dichtschroeien in een pan met hete olie. Als de kip aan alle kanten wit is, zet je het vuur laag. Doe een deksel op de pan en laat dit 10-15 minuten rustig pruttelen. 
Ondertussen snijd je de ui en paprika. Als de kip gaar is, haal je deze uit de pan en kun je de kip in kleinere stukjes snijden. In de olie die overblijft bak je de ui en paprika, met nog een beetje extra kruidenmix. Vervolgens doe je de kipstukjes er weer bij en dan is je kipshoarma klaar! Serveer met een pitabroodje, ijsbergsla en knoflooksaus, jammie!