Fitgirl-koekjes! 😅

Jaja, koekjes met heuse ‘superfoods’. In deze koekjes zit lijnzaad en chiazaad. 🍪Ik had beiden al een tijdje in huis maar vond het lastig te verwerken. Want ook al staat het internet vol met artikelen over hoe vreselijk gezond het is, ik vind het toch vooral belangrijk dat eten lekker is. Maar nu is het gelukt om er koekjes van te bakken, en lekker dat ze zijn! 😍

Ingrediënten:
30 gram ruwe rietsuiker
30 gram kokosvet (of margarine)
1 eetlepel honing
1 ei
2 theelepels vanille-aroma
1 eetlepel chiazaad (+/- 10 gram)
2 eetlepels lijnzaad (+/- 20 gram)
2 eetlepels custardpoeder (+/- 20 gram)
1 theelepel bakpoeder
90 gram havermeel (vermalen havermout)
30 gram havermout

Werkwijze:
Smelt het kokosvet en verwarm daarna de oven voor op 180 graden.
Voeg de rietsuiker toe aan de kokosolie en meng dit samen met alle andere ‘natte’ ingrediënten. Voeg vervolgens de droge ingrediënten toe en kneed dit tot een deeg. Maak hier koekjes van en leg deze op een met bakpapier bekleedde bakplaat. Bak de koekjes 12-15 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!